存檔 | 收藏
點閱數:2,290
[H.Y.J.C] H.Y.J.C 心情點歌站
   jerryfocus (就叫我"Jerry"吧)

版主
文章 19155
用戶失蹤天數 4333
點數 0   戰績 0   改裝 0   故障 0
來自 Taipei H.Y.J.C 001
很多歌曲
好多好聽的歌曲
當然還有心情的歌曲

大家來回味吧
六七年級生
應該有很多舊歌可以回味喔

最好是可以PO上歌詞
與你喜歡聽誰唱的版本

或是剛好有故事
都PO來分享吧

下次聚會可以辦這類型的歌唱大賽喔

jerryfocus 
   eve (*~Just 茵茵~*)

Focus ST
文章 10482
用戶失蹤天數 5054
來自 外太空星球
原帖由 jerryfocus 於 2007-8-24 11:47 AM 發表
很多歌曲
好多好聽的歌曲
當然還有心情的歌曲

大家來回味吧
六七年級生
應該有很多舊歌可以回味喔

最好是可以PO上歌詞
與你喜歡聽誰唱的版本

或是剛好有故事
都PO來分享吧

下次聚會可以辦這類 ...

真是個好地方~~還可以分享心情歌曲ㄟ...
那不是H.Y.J.C的也可以來分享嗎?

版主
文章 19155
用戶失蹤天數 4333
原帖由 eve 於 2007-8-24 11:52 發表

真是個好地方~~還可以分享心情歌曲ㄟ...
那不是H.Y.J.C的也可以來分享嗎?

歡迎歡迎
交一首歌上來吧
信樂團的離歌如何

eve (*~Just 茵茵~*)

Focus ST
文章 10482
用戶失蹤天數 5054
來自 外太空星球
原帖由 jerryfocus 於 2007-8-24 11:57 AM 發表

歡迎歡迎
交一首歌上來吧
信樂團的離歌如何

跟離歌比起來~~個人比較偏愛活該ㄟ...
覺得這歌詞超讚,也超寫實.
尤其當自己經歷過後,會更能融會其意境唷

活該         (詞/曲:武雄/詹凌駕)

如果誓言可以修改 如果時間可以重來
我會將我的心 在你面前全部拆開 讓你看明白
不要笑我不知好歹 不要罵我惡性難改
若不是你的愛 還有誰能夠讓我搖擺 誰能將我打敗
是你太乖 不是我壞 愛情本來不是黑就是白
不能留住 你給的愛 我的傷心都叫做活該
別在等待 別怕解駭 愛與不愛沒有灰色地帶 
如果最後你願意留下來 我會答應你不再離開
也許命運早就安排 也許傷口值得精彩 心跳還依舊在
若不能與你苦盡甘來 只能算殘骸
不要問我居心何在 不要讓我氣急敗壞 
等不到你的愛 別怪我久久不能釋懷 我不擅長忍耐
是你太乖 不是我壞 愛情本來不是黑就是白
不能給你 最後的愛 我的傷心都叫做活該
別在等待 別怕解駭 愛與不愛沒有灰色地帶
如果你最後還是要離開 我的生命就不算存在
如果愛你是我自己活該 我會親手將自己掩埋

版主
文章 19155
用戶失蹤天數 4333
原帖由 eve 於 2007-8-24 12:15 發表

跟離歌比起來~~個人比較偏愛活該ㄟ...
覺得這歌詞超讚,也超寫實.
尤其當自己經歷過後,會更能融會其意境唷

活該         (詞/曲:武雄/詹凌駕)

如果誓言可以修改 如果時間可以重來
我 ...

確實
這首也不賴

無頭像
   自動販賣

重機
文章 830
用戶失蹤天數 4397

作詞:阿丹/鄔裕康     作曲:曹格

雨 不停落下來 花 怎麼都不開
儘管我細心灌溉 你說不愛就不愛 我一個人 欣賞悲哀

愛 只剩下無奈 我 一直不願再去猜
鋼琴上黑鍵之間 永遠都夾著空白 缺了一塊 就不精采

緊緊相依的心如何Say goodbye 你比我清楚還要我說明白
愛太深會讓人瘋狂的勇敢 我用背叛自己 完成你的期盼

把手放開不問一句 Say goodbye 當作最後一次對你的溺愛
冷冷清清淡淡今後都不管 只要你能愉快

心 有一句感慨 我 還能夠跟誰對白
在你關上門之前 替我再回頭看看 那些片段 還在不在

緊緊相依的心如何Say goodbye 你比我清楚還要我說明白

把手放開不問一句 Say goodbye 當作最後一次對你的溺愛

只要你能愉快

無頭像
   wc7890

腳踏車魔人
文章 69
用戶失蹤天數 4515

Lyrics:Matt Slocum Music:Matt Slocum
Kiss me, out of the bearded barley
Nightly, beside the green, green grass
Swing, swing, swing the spinning step
You wear those shoes and I will wear that dress
Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies dance
Silver moon旧 sparkling, so kiss me
Kiss me down by the broken tree house
Swing me upon its hanging tire
Bring, bring, bring your flowered hat
We'll take the trail marked on your father旧 map
Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Strike up the band and make the fireflies dance
Silver moon旧 sparkling, so kiss me
So kiss me
So kiss me
:&30 :&30 :&30 麻煩董仔或摩老把我剛剛貼錯的那一篇砍一下~剛剛不小心按到新帖!!這個也好也贊喔!!很久的歌了~應該是董仔他那個年代的!!

阿宗...

Focus ST
文章 8129
用戶失蹤天數 3665
新北市 板橋區 來自 板橋區
原帖由 wc7890 於 2007-8-24 06:15 PM 發表
Lyrics:Matt Slocum Music:Matt Slocum
Kiss me, out of the bearded barley
Nightly, beside the green, green grass
Swing, swing, swing the spinning step
You wear those shoes and I will wear that  ...

這篇~~是在欺侮人嗎.

黃少中 (黃中)

March
文章 1992
用戶失蹤天數 3327
臺北市 內湖區 來自 TW H.Y.J.C
HOW DEEP IS YOUR LOVE...

I KNOW  YOUR EYES IN THE MORNING SUN
I FEEL YOU TOUCH IN THE POURING RAIN
AND THE MOMENT THAT YOU WANDER FAR FROM ME
I WANNA FEEL YOU IN MY ARMS AGAIN

*AND YOU COME TO ME ON A SUMMER BREEZE
KEEP ME WARM IN YOUR LOVE
THEN YOU SOFTLY LEAVE
AND IT'S ME YOU NEED TO SHOW*

#HOW DEEP IS YOU LOVE
(HOW DEEP IS YOUR LOVE, HOW DEEP IS YOUR LOVE)
I REALLY MEAN TO LEARN
'CAUSE WE'RE LIVING IN A WORLD OF FOOLS
BREAKING US DOWN
WHEN THEY ALL SHOULD LET US BE
WE BELONG TO YOU AND ME#

I BELIEVE IN YOU
YOU KNOW THE DOOR TO MY BAREST SOUL
YOU'RE THE LIGHT IN MY DEEPEST DARKEST HOUR
YOU'RE MY SAVIOR WHEN I FALL
AND YOU MAY NOT THINK I CARE FOR YOU
WHEN YOU KNOW DOWN INSIDE THAT I REALLY DO
AND IT'S ME YOU NEED TO SHOW
(REPEAT #)
(REPEAT * & # TILL FADE)

hI  pETeR:) iF yOu aRe fAmILiaR oF tHiS sOnG, tHen i cOuLd pLaY d' gUitAr sO yOu cAn sInG fOr tHeM. tHaT mAkEs
sEnSe fRom OtHErS wHO wRiTeS wItHoUt uNdErStAnDiNg AnD tRiEs tO fEaTuRe SoNgS wHO cAn't sInG!!!AHEHEHHE............

...............

無頭像
   wc7890

腳踏車魔人
文章 69
用戶失蹤天數 4515

I'm a little used to calling outside your name
I wont see you tonight so I can keep from going insane
But I don't know enough, I get some kinda lazy day
Hey yeah

I've been fabulous through to fight my town a name
I'll be stooped tomorrow if I don't leave as them both the same
But I dont know enough, I get some kinda lazy day
Hey yeah
Cause it's hard for me to lose
In my life I've found only time will tell
And I will figure out that we can baby
We can do a one night stand, yeah
And it's hard for me to lose in my life
I've found outside your skin right near the fire
That we can baby
We can change and feel alright
I'm a little used to wandering outside the rain
You can leave me tomorrow if it suits you just the same
But I don't know enough, I need someone who leaves the day
Hey yeah
Cause it's hard for me to lose
In my life I've found only time will tell
And I will figure out that we can baby
We can do a one night stand, yeah
And it's hard for me to lose in my life
I've found outside your skin right near the fire
That we can baby
We can change and feel alright
中文
管不住的音符

我習慣在外頭呼喊你的名字
今晚不見你 避免自己發瘋
我不見你 因為仍覺得自己有些面目可憎
嘿耶
我驚訝 自己願意為了一個名字 對抗整個城鎮
假如我不離開 我將會如同他們一樣墮落
我不明白 為何仍覺得有些無精打采 
嘿耶
因為失去對我而言是如此難以承受
在我生命中 只有時間可以證明