標題: [64CLUB] 懷念古惑仔屌歌 [列印本頁]

作者: 9527    時間: 2011-6-23 12:16 AM     標題: 懷念古惑仔屌歌

[youtube]jpbLKyCK9TE[/youtube]

[youtube]N5vqvM3PcCU[/youtube]

[youtube]I417CrScFCI[/youtube]

[youtube]kCSGyVV1X1c[/youtube]

[youtube]2dDXEK5wfnc[/youtube]

[youtube]BX-HgZlIVpQ[/youtube]

[youtube]6d53PXZci2c[/youtube]

[youtube]EZnA9DmEJaA[/youtube]

[youtube]dCq1k2pZG58[/youtube]

[youtube]saHXqRUNAmM[/youtube]

[youtube]UcgDm3gjT6c[/youtube]
古古惑惑

演唱:謝天華/朱永棠/林曉峰

學校讀書讀得少 咪怪我晚晚街邊浦茶檔
風雲黑豹都咪熟 古惑仔梗係必修科
溝女打架跟大佬 十幾歲靚仔最怕你囉唆
銅鑼灣油尖旺出位 個個想做大哥
*今天今天不怕錯 只因我刀山火海都闖過
論膽色無有怕邊個 憑証著乜野我清楚
波樓機竇上大檔 收陀地蝦蝦霸霸最在行
猜枚劈酒玩天光 晚晚淫蕩去租房
賭馬鍊車過大海 收靚制嚮朵臭檔 有名堂
轉載來自 ※Mojim.com 魔鏡歌詞網
英雄本色我搏出位 納架撐講數我最狼
repeat *
江湖矩規要遵守 數目字詩詞歌賦要上口
忠心義氣拜關帝 有鑊由你咩最實際 稱兄道弟自己友
皇氣都大難臨頭各自走 古惑仔生涯一場夢
高聲歌一曲飲啖酒 早抖 凊凊楚楚睇透我
我都看凊凊楚楚想過錯 問究竟我係哪一個
絕對無後悔在心窩 Woo...Woo...

[youtube]2ysRMY2XVl0[/youtube]

[youtube]cXhV3isCDiM[/youtube]

[youtube]V5uCihCgJ0M[/youtube]

[youtube]67BuI8cZ3vc[/youtube]
作者: MURA    時間: 2011-6-23 12:41 AM

勾起年少回憶
作者: 士林小班    時間: 2011-6-23 01:33 AM

每首都很好聽說 ...
作者: 比爾蓋子    時間: 2011-6-23 01:38 AM

使我我想起了小結巴: 南..南..南..南..哥
作者: 動力機械    時間: 2011-6-23 01:40 AM

甘心替代 真好聽  
作者: 賤賤    時間: 2011-6-23 01:42 AM

屎蓋 屎蓋葛格  
作者: 9527    時間: 2011-6-23 01:45 AM

賤賤 發表:
屎蓋 屎蓋葛格  

原來是屎蓋戈戈阿
作者: 比爾蓋子    時間: 2011-6-23 01:52 AM

賤賤 發表:
屎蓋 屎蓋葛格  

忍...忍..人..藥..要..比...比..比..車....車兇阿!!  
作者: 賤賤    時間: 2011-6-23 01:56 AM

比爾蓋子 發表:

忍...忍..人..藥..要..比...比..比..車....車兇阿!!   ...

靠  你好有天份 學的真好

害我喝水去嗆到

噗.........

作者: 9527    時間: 2011-6-23 08:11 PM

奇怪..明明是古惑仔...怎麼變成極速傳說了...
補歌
[youtube]dSiiUv4X0wc[/youtube]

[youtube]w-uHM96hQbQ[/youtube]

[youtube]2a8AA3sFv94[/youtube]

[youtube]VWRobMFIXm4[/youtube]
GO國農GO國農